Látványterv készítés


3D-s látványterv

Látványterv készítés, 3D-s kályhatervezés feltételei:

Ha nem volt helyszíni felmérés, kérjük, készítsen egy vázlatrajzot a kályha tervezett helyéről, amely pontos méreteket tartalmaz (falból kiálló kémény, a tisztítóajtó helye, parapetfal, vagy ablak a kályha terében, szinteltérés vagy lépcső a padlóban, stb.).

Válasszon ki egy képet vagy rajzot, amilyen hangulatú cserépkályhát szeretne (egyszerű – mozgalmas, hagyományos – modern, szimmetrikus – aszimmetrikus, szögletes – íves, ülőpadka kályhacsempéből van, vagy vakolt stb.).

A bemutatóteremben válassza ki, hogy melyik gyártó kályhacsempéjéből szeretné építtetni a cserépkályhát és egy rövid megbeszélés során egyeztetünk minden részletet (sarkok, párkányok, kályhaajtó, stb.).

Az egyedi látványterv készítése munkaigényes folyamat, kérjük akkor készíttesse, amikor már pontosan körvonalazódtak az elképzelései!

A látványtervet készítés ingyenes, amennyiben nálunk rendeli meg a kályhacsempéket, és az építést.

A csempeanyag konszignációját csak megrendelés után áll módunkban átadni.

A tervdokumentáció egy nézeti és egy műszaki lapból áll. Minden plusz nézet 2.000 Ft+ÁFA.Amennyiben nem nálunk rendeli meg a kályhacsempe anyagot, a tervdokumentáció ára 15.000 Ft+ÁFA.
A díjat előre kell fizetni és megrendeléskor levonásra kerül a cserépkályha összegéből!

A látványterv készítés egyszerűbb változata.

Egy másik lehetőség a vizuális megjeleníthetőségre ha a fényképek alapján nem tudjuk megfelelően leegyeztetni a cserépkályha formáját a vázlat rajz elkészítése. A vázlat rajz nem olyan részletes és élethű, de érzékelteti a kályha formáját és tömegét, ezért ezt a rajzot tömegrajznak szoktuk hívni. A tömegrajz az alaprajzhoz és a felülnézeti rajzhoz hasonlóan ingyenes.

A témával kapcsolatban üzenni szeretne, itt megteheti Kapcsolat