Itt a barokk-2 kályhacsempe! Új minta a KályhaTár -tól


Új kályhacsempe készült el a barokk csempe után. Már rendelhető a barokk-2 kollekció kályhák, csempe kandallók, cserépkályhák építéséhez.

Formakészletünk új mintával bővült. A barokk-2 kályhacsempe már most is rendelhető. Az alábbi képen az új minta látható selyembézs mázzal égetve. A  kályhacsempe megfelelő környezetben, illetve akár egy modernebb lakásban is mint egy stílusos ellenpont, megállja a helyét, nagyszerű dísze lesz otthonának. Igazán meghitt barokkos hangulatot árasztó, kellemes kályhát lehet belőle alkotni. Variálhatósága számos megoldást tesz lehetővé. Klasszikus formavilága letűnt korok hangulatát hozza közelebb, csempészi be otthonunkba világát.

barokk-2 kályhacsempe

Barokk 2 kályhacsempe, selyembézs mázzal

A új csempe illeszkedik méretben a régebbről már megismert barokk csempékhez azaz 22*22 cm es . Az  új kályhacsempékhez, a a régebbi minta lábazat és párkány elemeit lehet használni.

A minta elemei:

hagyományos másfeles 90° -os sarokcsempe, mezőcsempe, feles csempe.

Kiegészítő csempe az ajtó köré: szükség szerint a minta nélküli sima kályhacsempe .

Felhasználhatóak hozzá még a sima íves, csapot szélű, vagy 90°-os sarok csempék is. A mező csempe szabvány mérete lehetővé teszi más párkány elemek, lábazati elemek használatát is. Így igen széleskörű variálhatósága van az új terméknek.

A többi kályhacsempét is megtekintheti a kalyha-kandallo.hu oldalon, vagy a Kályhacsempék képgalériában.